Віце-президент Федерації футболу України Ігор Кочетов розповів про хід розслідування інциденту, що трапився під час третього матчу групового етапу Ліги чемпіонів між київським "Динамо" та лондонським "Челсі".

Про це повідомляє Matchday.

Віце-президент зазначив, що в секторі почався конфлікт на побутовій основі. Він проходив без участі темношкірих уболівальників. Ситуація в секторі була напружена до межі.

"Ми всі бачили, що група людей вирушила на темношкірих уболівальників, почалася бійка. Але хто встав на захист тих же темношкірих уболівальників? Українські фанати, які перебували в тому ж секторі, фанати з шарфами "Динамо", - наголосив Кочетов.

Читайте також: Сербські фанати облили арбітра матчу крижаною водою (відео)

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Він розповів, що в ході розслідування вдалося ідентифікувати групу, що причетна до бійки на матчі. До неї входило семеро осіб. Справу вже передали правоохоронцям. Вони, у свою чергу, відкрили за даним фактом кримінальне провадження.

Нагадаємо, 20 жовтня в Києві на НСК "Олімпійський" під час матчу Ліги чемпіонів "Динамо" - "Челсі" сталась сутичка між місцевими фанатами і темношкірими вболівальниками. УЄФА почало розслідування за даним інцидентом.