Схоже, що скандал навколо корупційних схем у ФІФА зруйнував нервову системи все ще чинного президента організації. Зепп Блаттер не витримав нервової напруги та поїхав лікуватися до лікарні, повідомляє Sky Sports.

"Блаттер має проблеми зі здоров'ям. Він заробив стрес. Зараз він буде проходити десятиденний курс реабілітації", - заявив радник чиновника Клаус Сталкер.

Відомо, що швейцарця вирішили не записувати на постійне перебування у лікарні, а порадили йому побути кілька днів вдома.

Слід зазначити, що емоційне здоров'я 79-річного Блаттера трималося досить довго. Його звинувачують у хабарництві, шахрайстві та відмиванні коштів.

Читайте також: Бензема ні в чому не винен - адвокат

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Наразі Блаттера відсторонили від керівництва ФІФА на 90 днів. Наступні вибори президента організації відбудуться 26 лютого.