Головний тренер збірної України по футболи Микола Фоменко розповів про підготовку команди до матчу плей-офф Євро-2016 проти збірної Словенії. Та поділився думкою стосовно інформації про преміальні за перемогу.

Розмову із тренером вели журналісти "Вголос".

Фоменко відзначив, що суперник є дійсно сильним. Словенці грають у провідних чемпіонах Європи, а це є, безперечно, плюсом. Також він розповів про виклик до збірної дебютантів.

"Своєю грою Петряк переконав тренерський штаб збірної в доцільності його запрошення. Детальніше про це ми спілкуватимемося із футболістом, говоритимемо, що і як. Але, вибачте, не в пресі. Це некоректно", - заявив наставник.

Також він висловився стосовно місця проведення гри. На думку Фоменка, не важливо, де саме відбудеться матч, а головне - це результат.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"У Львові по-іншому не буває. І взагалі, де б цей матч не проводили, аншлаг був би гарантованим", - додав Фоменко.

У тренера запитали стосовно інформації щодо преміальних для збірної у розмірі 2 млн євро.

"Це питання не до мене. Я нічого про преміальні не знаю, тому не можу нічого прокоментувати. Схоже, це чиїсь домисли", - розповів український тренер.

Читайте також: Збірна України визначилась із складом для Словенії

Нагадаємо, футбольна громадськість була обурена з приводу того, що футболісти України можуть отримати 2 млн євро у разі виходу на Євро-2016.

Перший матч українці проведуть у Львові 14 листопада, а матч-відповідь відбудеться 17 листопада у Маріборі.