Голкіпер полтавського футбольного клубу "Ворскла" Станіслав Богуш розповів, що команда понад чотири місяці не отримує заробітної платні

Про це повідомляє видання "Український футбол".

"Хотілося б, щоб усе було нормально, насамперед, в нашій країні, щоб наш футбол, відверто кажучи, не "загнувся". Те, що зараз відбувається, я маю на увазі затримки із заробітною платою, не може не впливати на емоційний стан і на результати", - сказав воротар.

Коли заборгованість, за його словами, сягне півроку, то вимагати від гравців позитивних результатів стане складніше. Він додав, що премії футболістам начисляють, але тільки віртуально.

Читайте також: Коломойський виставляє "Дніпро" на продаж

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Останній раз ми бачили їх за якусь гру минулого чемпіонату в осінній частині. Тобто ми вже рік без премій", - наголосив Богуш.

Нагадаємо, багато команд української Прем'єр-ліги не платять зарплат футболістам і тренерським штабам протягом місяців. Зокрема, ужгородська "Говерла", запорізький "Металург", харківський "Металіст" і одеський "Чорноморець".

Нещодавно футболісти дніпропетровського "Дніпра" погрожували влаштувати бойкот та не приходити на тренування через затримки зарплат.