Чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO в суперважкій вазі українець Володимир Кличко прокоментував поведінку свого майбутнього суперника британця Тайсона Ф'юрі.

Про це повідомив британський телеканал Sky Sports.

"Це просто огидно. Це не має нічого спільного з промоушеном бою, а просто показує внутрішню сутність Тайсона Ф'юрі. Його поведінка показує, що мозок у нього розміром з волоський горіх. Я розумію, що бувають різні персонажі в боксі, в політиці і в інших сферах життя, але дещо потрібно тримати при собі", - заявив українець, побачивши в мережі, як Ф'юрі розколов ударом голови кавун.

Читайте також: Бій Кличко - Ф'юрі: промо від HBO (відео)

Не сподобалися Кличку і останні нахабні тиради британця: "Слава Богу, ми живемо в демократичному суспільстві, де кожен має право на власну думку. Але за деякі речі треба карати, коли людина переходить кордон. Здається, Тайсона вже за щось карали, і він про це шкодував, як і Дерек Чісора".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, бій Кличко - Ф'юрі відбудеться 28 листопада в німецькому Дюссельдорфі.