Букмекерські контори продовжують приймати ставки на матч-відповідь, який пройде у рамках плей-оф кваліфікації на Євро-2016 між футбольними збірними Словенії та України.

Про це повідомляє Тribuna.

Букмекери із Favbet вважають шанси підопічних Михайла Фоменка на перемогу вищими. На перемогу збірної України приймаються ставки з коефіцієнтом 2,5. Виграш збірної Словенії оцінюють коефіцієнтом - 2,95. На нічию у матчі ставки приймають з коефіцієнтом - 3,25.

Шанси збірної України на перемогу за підсумком двох матчів і вихід у фінальну частину Євро-2016 букмекери оцінюються з коефіцієнтом 1,04. На вихід на чемпіонат Європи словенських футболістів ставки приймаються з коефіцієнтом 11.

Читайте також: Угорщина пробилася на чемпіонат Європи вперше з 1972 року

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Матч Словенія - Україна відбудеться сьогодні у місті Марібор.

Нагадаємо, попередня зустріч між Україною та Словенією у Львові на стадіоні "Львів Арена" завершився перемогою українських футболістів з рахунком 2:0. Забитими голами відзначився Андрій Ярмоленко та Євгенія Селезнов.