Перший заступник голови комітету національних збірних Федерації футболу України Семен Альтман прокоментував ситуацію щодо контрактів тренерів національної та молодіжної збірних України. Наразі команди очолюють Михайло Фоменко та Сергій Ковалець, відповідно.

Про це повідомляє Sportarena.

Контракти обох тренерів діють до кінця листопада цього року. Він додав, що з цим питанням не варто поспішати.

"Лише вчора національна збірна відіграла у Словенії, а повернулася додому лише сьогодні вночі. Тому зараз важко сказати, коли саме буде вирішуватися це питання і якими стануть підсумкові рішення", - сказав Альтман.

Він додав, що повністю згоден зі словами президента федерації Андрія Павелка, який зазначив, що потрібно приймати спокійні і дуже зважені рішення.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Читайте також: Андрій Ярмоленко встановив новий рекорд збірної України

Альтман наголосив, що питання з тренерами вирішиться під час засідання виконкому ФФУ у грудні.

Нагадаємо, 17 листопада Михайло Фоменко вивів збірну України на Євро-2016. Національна команда перемогла за сумою двох матчів Словенію.

Молодіжна збірна Сергія Ковальця продовжує боротьбу за Євро-2017. Футболісти обіграли вчора збірну Північної Ірландії.