В Ужгороді пройшов товариський футбольний матч між командами зірок українського футболу та прикордонниками із Закарпаття. Гра відбулась на стадіоні "Авангард".

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

На гру до вартових кордону приїхали легендарні багаторазові чемпіони України, найкращі бомбардири світу, володарі кубків Європи, гравці олімпійських збірних. До складу зірок федерації футболу ввійшли Олег Саленко, Василь Рац, Анатолій Дем'яненко, Іван Яремчук, Сергій Коновалов, Юрій Дмитрулін, Едуард Цихмейструк, Віктор Мороз та інші.

Цим самим футболісти вирішили підтримати моральний та бойовий дух прикордонників. Вони хотіли подякувати їм за роботу, яку бійці виконують під час чергування на блокпостах в зоні АТО, а також по всій лінії розмежування.

Перед футбольним поєдинком виступили керівники Федерації футболу України, голова Державної прикордонної служби генерал-полковник Віктор Назаренко та голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль. Вони, перш за все, подякували бійцям за їх мужність та патріотизм.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: "Татусь, переможи": діти побажали успіху перед матчем зі Словенією (відео)

Головними вболівальниками на трибунах стадіону були прикордонники Чопського та Мукачівського загонів, їх рідні та близькі. Подивитися гру також прийшли мешканці Ужгорода та інших прикордонних міст.

Переможці не вдалося протягом основного часу матчу. Він завершився в нічию з рахунком 0:0. Доля поєдинку вирішувалась у серії пенальті. Тут доля усміхнулася команді Федерації футболу України. У підсумку вони перемогли з рахунком 5:4.