Патрульна служба столиці помітила неправильно припарковане авто колишнього футболіста "Динамо", а нині тренера збірної Білорусі Олександра Хацкевича.

Про це повідомили на сторінці поліції на Facebook.

Інцидент відбувся на вулиці Саксаганського. Червоний Mercedes зупинився на смузі для руху громадського транспорту. Стражі порядку одразу відреагували на порушення.

"Людина, яка була у цій автівці повідомила, що водій відійшов і незабаром з'явиться. Ним виявився легендарний гравець "Динамо", а нині тренер збірної Білорусі – Олександр Хацкевич. Він охоче надав документи, погодився з тим, що припаркувався у неналежному місці", - повідомили патрульні.

Копи зазначили, що Хацкевич подякував їм за сумлінне виконання обов'язків. Вони ж, в свою чергу, виписали йому квитанцію на 510 гривень.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Читайте також: Шеф львівської поліції Юрій Зозуля пішов на підвищення

Нещодавно київські патрульні оштрафували чинного гравця "Динамо" Андрія Ярмоленка. Головна зірка команди порушила правила дорожнього руху.