Комісія з етики ФІФА детально вивчила справи двох головних футбольних керівників. Організація закликає футбольних чиновників усього світу ввести санкції проти Блаттера та Платіні, повідомляє DW.

Із такою рекомендацію виступили представники ФІФА сьогодні перед передаванням документів суддям. Вже найближчим часом правосуддя винесе остаточний вирок обом футбольним функціонерам.

Керівника ФІФА звинувачують у корупції, махінаціях та відмиванні грошей вже довгий час. Правоохоронці США та Швейцарії вже встигли взяти під варту партнерів Блаттера. Платіні вплутався у скандал відносно нещодавно. Його звинувачують в отриманні від Блаттера певної суми незаконних грошей кілька років тому.

Читайте також: Платіні повертатиметься у великий футбол з допомогою суду

Мішель Платіні, який все ще вважається чинним керівником УЄФА, був головним претендентом на посаду президента ФІФА. Однак через 90-денне відсторонення від роботи він може пропустити президентські перегони.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще