Генеральний директор компанії "Україна футбол інтернешнл" (УФІ) Олег Шкреба розповів про плани підготовки збірної України до Євро-2016.

"З місцем базування нашої команди під час Євро-2016 ми ще не визначилися, адже тільки пройшли Словенію. Але вже наступного тижня представники вітчизняної федерації летять до Франції, де вивчать шість можливих варіантів", - цитує Олега Шкребу газета "Факти".

"Що стосується підготовки української команди до чемпіонату Європи, то 24 березня в рідних стінах ми зіграємо зі збірною Кіпру, а 28-го, також вдома, - з румунами. З'явився у нас варіант і гостьового спарингу з командою Португалії 21 березня. Але оскільки, відповідно до рекомендацій УЄФА, протягом одного тижня збірна може провести тільки два поєдинки, будемо думати", - сказав Шкреба.

Читайте також: Нинішній склад збірної України - найсильніший за час незалежності – Федецький

Нагадаємо, обігравши у додаткових матчах Словенію (2:0 і 1:1), збірна України вийшла у фінальну частину Євро-2016, який відбудеться у Франції.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще