Колишній головний тренер англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон кличе Кріштіану Роналду назад до складу команди.

Про це повідомляє іспанське видання Marca.

Зазначається, що шотландський спеціаліст провів перемовини з португальцем. Розмова відбулась під час прем'єри документального фільму "Роналду" у Лондоні.

В даний час Алекс Фергюсон займає посаду радника у англійському клубі.

Зазначається, що екс-тренер "дияволів" вже не одноразово зустрічався з Кріштіану Роналду. Можливий перехід португальця зі складу іспанського "Реалу" вони нібито обговорювали і після матчу Ліги чемпіонів проти німецького "Шальке".

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Читайте также: Велозу збирається переїхати до Італії вже взимку

Саме за часів, коли Алекс Фергюсон очолював "Манчестер Юнайтед" Роналду дебютував у складі команди. Саме у цьому клубі розпочався зліт кар'єри португальця і він став зіркою світового масштабу.

Нагадаємо, раніше президент "Реала" Флорентіно Перес заявив, що хоче влаштувати розпродаж у клубі. До цього списку гравців потрапив і Роналду.