Український боксер Денис Беринчик 12 грудня проведе свій черговий бій на ринзі київського Палацу спорту. Його суперником буде спортсмен з Угорщини Дьєрдь Міжеї-молодший.

Про це повідомляє компанія K2 Promotions.

22-річний угорський боксер встиг провести на профі-рингу 38 поєдинків. Спортсмен завоював титул чемпіона своєї країни і став чемпіоном Європейського союзу у легкій вазі. Він боксує в стійці правші.

Шестираундовий бій Денис Беринчик - Дьєрдь Міжеї-молодший відбудеться в рамках суперлегкої вагової категорії до 63,5 кг. Головним поєдинком цього вечора стане змагання за титул Інтерконтинентального чемпіона WBO в першій важкій вазі до 90,7 кг. На ринг вийде українець Олександром Усиком, який на даний час володіє цим поясом, і претендентом з Куби Педро Родрігес.

Читайте також: Букмекери оцінили шанси Ф'юрі в поєдинку з Кличком

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, 4 листопада Денис Беринчик достроково переміг голландського боксера Інносента Аніанву. Українець здобув перемогу технічним нокаутом у шостому раунді. На другій хвилині рефері вирішив зупинити бій.