Керівники французького ПСЖ вирішили не подовжувати термін дії контракту із головною зіркою команди Златаном Ібрагімовичем. Натомість шейхи мають намір підписати угоду із триразовим володарем Золотого м'яча Кріштіану Роналду.

Шведському форварду знову неспокійно у ПСЖ. Нападник, який вже пограв за майже усі гранди європейського футболу, роздивляється можливість повернутися до "Мілану. Цей трансфер стане вигідним для ПСЖ у тому числі, адже команда зекономить на зарплаті 34-річного шведа.

ПСЖ вже кілька разів повідомляв про бажання підсилитися нападником "Реала". Роналду нібито і сам не проти змінити обстановку, адже йому нестерпно грати під керівництвом Рафаеля Бенітеса. Крім того з іншою зіркою Бейлом у нього також не надто теплі відносини.

Якщо Ібрагімович все ж залишить парижан, то трансфер Роналду стане ще більш ймовірним. У столиці Франції готові платити португальцю близько 20 млн євро на рік.

Цікаво, що Ібрагімович може вперше у житті опинитися в Англійській Прем'єр-лізі. Наставник "Челсі" Жозе Моуріньо хоче отримати шведа, з яким він працював і "Інтері", вже цієї зими. Златан має контракт із ПСЖ до наступного літа і таким чином його теперішня команда зможе навіть заробити на трансфері.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: Реформи від ФІФА: на чемпіонаті світу буде 40 команд

Протягом своєї кар'єри Златан Ібрагімович захищав кольори "Мальме", "Аякса", "Ювентуса", "Інтера", "Барселони", "Мілана" та зрештою ПСЖ. Кріштіану Роналду поки встиг пограти лише за "Спортінг", МЮ та "Реал".