Напередодні матчу Ліги чемпіонів "Динамо" проти "Маккабі" футболіст Андрій Ярмоленко прокоментував санкції УЄФА у вигляді покарання порожніми трибунам.

У ході передматчевої прес-конференції лідер "Динамо" зізнався, що цей факт не вплине на бойовий настрій футболістів київської команди - передає dynamo.kiev.ua.

"Ми все одно граємо вдома, і це наш стадіон. І нас не хвилює, скільки буде на трибунах ізраїльських уболівальників. У нас є свої завдання, які треба вирішувати, незалежно від того, що стадіон буде порожній: потрібно перемагати і проходити далі" , - підкреслив Ярмоленко.

Варто зазначити, нещодавно з'явилася інформація, ніби, незважаючи на покарання УЄФА, вболівальники з Ізраїлю все ж приїдуть на стадіон "Олімпійський", щоб підтримати свою команду - у складі офіційних делегацій.

Раніше УЄФА покарав киян 100-тисячним штрафом і двома матчами без підтримки глядачів через заворушення на стадіоні 20 жовтня, під час поєдинку з "Челсі".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Читайте також: Гравець "Маккабі" переховується від української армії

Сьогодні динамівці претендують на 2-е місце в групі G, а також вихід в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Востаннє вони брали участь у плей-офф турніру в далекому 1999 році.

Для отримання заповітного результату підопічним Сергія Реброва потрібно обіграти суперника з рахунком 2:0.