Володар "Золотого м'яча№ Кріштіану Роналду здивував своїх фанатів "вишуканою" вечерею. У своєму Instagram він оприлюднив фотографію їжі справжнього "чемпіона".

30-річний футболіст обрав собі на вечерю шпроти та більш ніж звичайний хліб. Їв ці продукти португалець також не дуже вишукано. Хліб був порізаний грубими шматками, а рибу він необережно розкидав не лише по тарілці.

"Скуштуєте рибки?", - прокоментував фото Роналду.

Фанатів дуже здивувало те, що така зірка, як Роналду, може собі дозволити вечерю простого смертного. Футболіст обирає для себе усе виключно найкраще, починаючи від лаку для волосся і закінчуючи апартаментами.

"Чувак, ти у Росії?", - пише один із користувачів.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Зазначимо, що навіть у деяких українських провінціях харчуються більш елегантно, ніж зірковий футболіст. Лише за один тиждень він заробляє 350 тисяч євро.

Читайте також: Роналду несподівано підтримав Бенітеса

Схоже, що у футболістів з'явилася мода на бідний образ життя. Вчора Рахім Стерлінг із "Ман Сіті" приїхав на тренування на смарткарі за 12 тисяч фунтів.

Нагадаємо, що Роналду нещодавно повідомляв про бажання піти з "Реала". Французький ПСЖ готовий платити футболісту у рази більше, ніж мадридці. Можливо, хоч у Франції 30-річний гравець нормально поїсть.