Арбітражна палата Інстанції УЄФА висунула керівництву дніпропетровського клубу умови. Клуб зобов'язаний до 31 січня 2016 року закрити усі заборгованості по зарплаті. В іншому випадку "Дніпро" отримає суворе покарання.

Про це повідомляє Футбол 24.

Команда не зможе приймати участь у турнірах під егідою УЄФА у трьох наступних сезонах, якщо не надасть звіт про відсутність заборгованостей європейським чиновникам. Це відбудеться, і якщо дніпряни потраплять до єврокубків, і якщо ні.

"Якщо команда не доведе, що розрахувалась з персоналом, вона буде відсторонена від змагань на сезони 2016/17, 2017/18 і 2018/19", - повідомлення на офіційному сайті УЄФА.

Крім того, футбольний клуб вже отримав покарання і заплатить штраф у розмірі 100 тисяч євро.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що "Дніпро" не єдиний клуб з України, яким займають чиновники УЄФА. Ще п'ять клубів можуть потрапити під санкції через проблеми з фінансами. Ужгородська "Говерла" вже отримала заборону підписувати нових футболістів.

Читайте також: "Динамо" та "Ман Сіті" не гратимуть на нейтральному полі

Нагадаємо, що "Дніпро" став фіналістом минулорічної Ліги Європі. У головному матчі турніру команда поступилася "Севільї". Після цього команду залишив Коноплянка та інші провідні футболісти. Клуб вилетів після групового етапу цьогорічного розіграшу, а в українському чемпіонаті йде на четвертому місці.