Перша ракетка світу, американка Серена Вільямс стала найкращою спортсменкою планети 2015 року за версією Associated Press.

Вона набрала 352 очки в проведеному виданням голосуванні. На другому місці - футболістка Карлі Ллойд, у якої 243 очки. Трійку найкращих замкнула боєць UFC Ронда Роузі.

Відзначимо, що в поточному році Серена Вільямс завоювала 53 перемоги при всього трьох поразках. Їй вдалося виграти три з чотирьох турнірів великого шолому - в US Open вона дійшла до півфіналу.

Читайте також: Серена Вільямс уп'яте закінчила сезон першою ракеткою світу

До цього американська тенісистка вже ставала найкращою спортсменкою року за версією Associated Press в 2002, 2009 і 2013 роках.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Серену Ульямс назвало найкращою спортсменкою 2015 року французьке видання L'Equipe. Американка отримала премію Champion des champions Monde.

Другою французи назвали американську плавчиню Кеті Ледекі, третьою - велосипедистку з Франції Паулін Ферран-Прево.

Серед чоловіків найкращим став ямайський спринтер Усейн Болт, який обійшов сербського тенісиста Новака Джоковича.