Півзахисника київського "Динамо" Дерліса Гонсалеса парагвайські журналісти друкованих та електронних видань назвали кращим гравцем країни в 2015 році.

Про це повідомляє сайт ABC Color.

Повідомляється, що півзахисник українського клубу випередив форварда парагвайського "Лібертад" Сантьяго Сальседо і нападаючого швейцарського "Люцерна" Даріо Лескано.

21-річний футболіст перейшов до "Динамо" влітку 2015 року з швейцарського "Базеля". У 17 матчах за київський клуб Гонсалес забив три голи. Також новачок допоміг "Динамо" вперше за 16 років пробитися в плей-офф Ліги чемпіонів.

Крім "Динамо" Гонсалес дуже вдало зіграв у ряді відбіркових матчів ЧС-2018 у складі збірної Парагваю. Зокрема, він забив переможний м'яч у ворота збірної Венесуели і віддав результативний пас у матчі з Болівією.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: "Шальке" пропонує за півзахисника "Динамо" 10 мільйонів євро

Тим часом провідні клуби Європи хочуть бачити у своїх складах гравців київського "Динамо". Так, німецький "Шальке" готовий заплатити 10 млн євро за француза Юнес Бельханда. А італійський "Інтер" збирається зробити пропозицію "Динамо" по австрійському захиснику Александару Драговичу.