Завтра в київському Палаці спорту відбудеться матч у межах відбору Всесвітньої серії боксу (WSB) між "Українськими отаманами" та "Командою Росії". Початок поєдинків призначено на 21-00. Канал "2 + 2" почне трансляцію в 21-30.

На даний момент "Команда Росії" займає 2 місце в групі "А", маючи в активі 28 очок. "Українські отамани" з 24 заліковими балами розташовуються на третьому рядку. Достроково перше місце в групі забезпечили "Кубинські приборкувачі". Всього в плей-офф виходить три команди, і росіян чи українців, у разі їх ураження, можуть не пустити в наступний етап "Мексиканські воїни", які завтра зустрінуться з "Китайським драконами".

Нагадаємо, в матчі першого кола у Волгограді українці поступилися росіянам 0: 5. Так що завтра українцям потрібно брати реванш.

Сьогодні пройшла процедура зважування. Всі спортсмени вклалися в ліміт і завтра зможуть вийти в ринг.

Читайте також: Кличко запросив у спаринг-партнери росіянина

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У категорії до 49 кг зійдуться Хасанбой Дусматов ("Українські отамани) і Бєлік Галанов (Команда Росії), у вазі до 56 кг - Омурбек Малабеков" Українські отамани "та Володимир Нікітін" Команда Росії ", у вазі до 64 кг - Володимир Матвійчук" Українські отамани "та Григорій Лізуненко" Команда Росії ", у вазі до 75 кг - Хуршідбек Норматов" Українські отамани "та Петро Хамуков" Команда Росії ", у вазі до 91 кг - Геворг Манукян" Українські отамани "та Сергій Калчугін" Команда Росії " .