Ірландський боєць змішаних єдиноборств Конор МакГрегор здивував громадськість черговою витівкою. Чемпіон світу заявився на прес-конференцію перед наступним боєм в одязі, як у відомого мексиканського наркобарона Хоакіна "Ель Чапо" Гусмана.

МакГрегор одягнув на зустріч з бразильським бійцем Рафаелем дуз Анжузом сорочку та окуляри, схожі на ті, що носив Ель Чапо. На перший погляд здавалося, що це просто збіг, але ірландець своїми коментарями підтвердив підозри журналістів, повідомляє FOX News.

"Я виглядаю, як Ель Чапо в найкращі роки. Я говорю іспанською та керую великою компанією. Сюди я прийшов, щоб знищити свого суперника. Та взагалі я роблю, що захочу", - емоційно заявив 27-річний спортсмен.

На цьому вишуканий тролинг від ірландця не закінчився. Перед битвою поглядів він протягнув руку дуз Анжузу у стилі Гусмана на зустрічі з актором Шоном Пеном, перед тим, як мексиканця заарештували.

Читайте також: Агент Бейла обурений тим, що "Реал" приховав вартість футболіста

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Нещодавно МакГрегор дивував суспільство своїми релігійними заявами. Він грозився надерти зад самому Ісусу Христу. Боєць додав, що про такий бій говорити рано, адже син Божий наразі мертвий.

Мексиканський наркобарон Хоакін Гусман перебував у бігах півроку, до того, як його нещодавно не заарештувала мексиканська поліція. За цей час один з найвпливовіших чоловіків світу встиг за допомогою хірургів покращити роботу статевих органів та пригрозити війною "Ісламській державі".