УЄФА порушив дисциплінарну справу проти дніпропетровського "Дніпра". Причиною цього стала груба гра футболістів під час півфінального матчу Ліги Європи проти італійського "Наполі". Також УЄФА занепокоїла поведінка вболівальників.

Про це повідомляє "Інтерфакс".

В п'ятницю офіційний сайт УЄФА повідомив, що справу ініцыйовано за грубу гру футболістів української команди. Дисциплінарні правила передбачають це, коли гравці команди отримали понад 5 жовтих карток. Також ідеться начебто про "неналежну поведінку вболівальників".

Дніпропетровські футболісти у матчі проти "Наполі" отримали 6 попереджень.

УЄФА не сподобалося, що після завершення матчу фанати вибігли на футбольне поле. Також уболівальниківам "Дніпра" закидають "банер расистського змісту", запалювання і кидання фаєрів, бійки. УЄФА зазначає, що це недопрацювання приймаючої сторони.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Контрольно-дисциплінарна та етична інстанція організації ухвалюватиме рішення у цій справі 21 травня.