Український боксер Олександр Хижняк став бронзовим призером перших Європейських ігор в Баку.

Про це повідомляє Національний олімпійський комітет.

Судді поєдинку одноголосно віддали перемогу опоненту Хижняка - італійцю Валентино Манфедоніа. Підсумковий рахунок був 1:2 на користь супротивника. Італієць сьогодні буде змагатись за "золото".

Інший український боксер Дмитро Замотаєв у ваговій категорії до 49 кг на шляху до півфіналу не залишив шансів супернику з Німеччини і переміг з рахунком 3:0.

Читайте також: Український шабліст завоював "золото" Європейських ігор

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

За вихід у фінал Дмитру належало змагатися з ірландцем Бренданом Ірвіном. Перший раунд протистояння наш спортсмен виграв, проте надалі не зміг зламати опір суперника. Замотаєв не зміг вийти в фінал і отримав бронзову медаль.

Українська плавчиха Марина Колесникова завоювала бронзу на 200-метрівці на спині. Лише на перших 50 метрах вона йшла четвертою, але далі впевнено зайняла третю позицію і втримала її до фінішу. Проте останні метри українка провела настільки сильно, що, здавалося, ще б кілька метрів і вона б виграла дистанцію.