Керівник напрямку спортивних проектів "1+1 медіа" Степан Щербачов прокоментував заяви директора телеканалів "Футбол 1" і "Футбол 2" Олександра Денисова стосовно нового розподілу прав на трансляції єврокубкових поєдинків у сезоні 2015-2016 років.

Денисов висловив задоволення від того, що телеканали олігарха Ріната Ахметова заволоділи правами на демонстрацію в Україні матчів Лігі Чемпіонів і Ліги Європи.

"Прочитав от радість колеги з приводу того, мовляв, як добре, що у відкритому доступі на 2+2 футболу більше не буде, що тепер увесь футбол буде на телеканалах "Футбол 1" і "Футбол 2". Але він не згадав, що його радість не зможуть розділити мільйони українців, оскільки канали є зашифрованими", - зауважив Щербачов на сайті 1+1.

Читайте також: "Шахтар" вилетів з двадцятки найкращих клубів Європи

Він наголосив на тому, що заволодіння усіма правами на телетрансляції позбавляє українців можливості вільно переглядати футбольні матчі. "Тепер більшість українців не зможуть подивитися кращі матчі Ліги Європи та Ліги Чемпіонів, бо вони транслюватимуться в закритому доступі на платній основі. І під час війни група Ріната Ахметова продовжує свою політику, позбавляючи більшість українців можливості дивитися футбол, зокрема воїнів у зоні АТО", - заявив Щербачов.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

24 червня Олександр Денисов підтвердив отримання ексклюзивних прав на показ матчів єврокубків телеканалами Ріната Ахметова.