Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров увійшов до ТОП-50 кращих тренерів світу 2015 року за версією авторитетного англійського видання FourFourTwo.

Наставник киян зайняв 33 місце. Реброву, за інформацією видання, без тренерського досвіду і після довгих років без трофеїв вдалося завоювати Кубок України. У наступному сезоні він зумів зробити дубль і привів команду до чемпіонства в українській Прем'єр-лізі, а також виграв Кубок країни.

Видання зазначає, що Ребров сягає своїм корінням у славні традиції великого Валерія Лобановського. Однак він не просто слідує його філософії, а розробляє свої ідеї в рамках стандартної схеми 4-2-3-1. Також тренер зумів перетворити "Динамо" в набагато більш "тісно спаяні єдине ціле, ніж це було раніше".

Ребров в рейтингу випередив головного тренера збірної Італії Антоніо Конте, який займає 34 місце, а також наставника "Манчестер Сіті" Мануеля Пеллегріні - 35 місце.

На одну позицію київського наставника випередив головний тренер збірної Іспанії Вісенте дель Боске.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Читайте також: Капелло пішов зі збірної Росії

Також до рейтингу потрапив і головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич. Він зайняв 38 місце, слідом за Рафаелем Бенітесом з мадридського "Реала" і Франком де Буром з амстердамського "Аякса".

Поки не відомо, хто зайняв перше місце в рейтингу кращих тренерів. Оскільки FourFourTwo публікує його частинами.