Уже кілька місяців адміністрація вінницької Ниви-В шукає головного тренера, здатного вивести команду в першу лігу.

Як стало відомо 20 хвилинам з джерел, близьких до керівництва команди, новим коучем повинен стати знаменитий воротар київського "Динамо" і національної збірної України Олександр Шовковський. За інформацією видання, з Шовковським досягнуто попередньої угоди, і переговори між ним і керівництвом "Ниви-В" знаходяться на завершальній стадії.

Читайте також: Відеогляд першої перемоги Шахтаря в новому році

За наявними даними, у Шовковського є тренерська ліцензія категорії А, що цілком достатньо для роботи головним тренером клубів другої та першої ліг.
Відзначимо, що ще до нового року, після завершення принципового матчу проти Шахтаря, голкіпер Динамо Олександр Шовковський зайшов у роздягальню і заявив про завершення кар'єри. "Все має свій початок і свій кінець. Підійшла до кінця і моя більш ніж 20-річна кар'єра гравця. Всі ці роки я був щасливий захищати кольори клубу Динамо. У моїй кар'єрі були як перемоги, так і поразки, як тріумфи, так і невдачі. Я був щасливий тут всі ці роки, але зараз прийняв рішення завершити кар'єру. Прийшов час сказати спасибі клубу і вболівальникам", - заявив тоді Шовковський.

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв результати всіх матчів 1/16 фіналу Ліги Європи.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще