У це зимове міжсезоння колишній захисник київського Динамо Євген Макаренко мав шанс перейти в німецький Шальке і стати одноклубником Євгена Коноплнянки. За інформацією Динамоманії, сторони вже практично дійшли згоди, однак в останній момент угода зірвалася.

Раніше була інформація, що Макаренко, який став вільним агентом після закінчення контракту з Динамо в кінці 2016 року, міг перейти в іспанську Сельту, але агенти не домовилися.

Читайте також: Шальке збирається викупити Коноплянку в кінці сезону

Справами екс-динамівця займається Андрій Головаш, відомий фахівець з працевлаштування футболістів саме в Бундеслізі.

Додамо, за даними Знай.ua, Макаренком активно цікавився екс-очільник ПФЛ Святослав Сирота, який співпрацює з відомим агентом Дмитром Селюком - менеджером півзахисника Манчестер Сіті Яя Туре. Чому саме Сирота розшукував Макаренка - він залишив у таємниці.
Наскільки нам відомо, Євген не став продовжувати контракт з Динамо через матеріальне питання. Начебто йому пропонували зарплату 25 тисяч доларів на місяць, однак це футболіста не влаштувало.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Коноплянка втратив довіру наставника Шальке.