Резервному голкіперу Саттон Юнайтед Уейна Шоу, який в кінцівці кубкового матчу з лондонським Арсеналом (0:2) вирішив підкріпитися, запропонували стати офіційним дегустатором пирогів.
Один з англійських супермаркетів прагне заманити до себе голкіпера, в якості компенсації пропонуючи йому річний запас пиріжків.

Очікується, що 46-річний Шоу приєднається до супермаркету на один рік, і стане одним з працівників персоналу, як дегустатор пирогів.

Читайте також: 5 тис євро за непристойний жест

Представник супермаркету сказав: "Ми завжди шукаємо найкращі таланти. Виступ Уейна минулої ночі виділяється на тлі найвідомих в країні знавців пирогів. Ми були дуже вражені його прихильністю до поїдання пирогів, і ми розуміємо, що хороший пиріг - це найкращий спосіб розминки для будь-якого випадку, навіть якщо це найважливіший вечір у вашій футбольній кар'єрі".

Зазначимо, 46-річний резервний голкіпер привернув увагу телекамер, коли, після того, як менеджер Паул Досвелл зробив всі три заміни, він насолоджувався поїданням пирога, перебуваючи на лаві запасних.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай.ua, форварда Динамо перевели в дубль через відмову переїхати в Росію.