Екс-нападник Динамо Артем Мілевський, який нині виступає за російське Тосно з першої ліги, розповів про свої фізичні кондиції і поділився враженнями від турецьких зборів. У першу чергу форвард подякував своєму агенту Олександру Панкову, і собі, що зараз перебуває з командою в Туреччині.

"Радий, що не пропускаю жодного тренування, ми вже граємо по 90 хвилин. Зараз ми нарощуємо свій рівень. Дуже скоро у нас гра - Тарасу Михалику і Юрію Павловичу Сьоміну передам привіт", - зазначає Мілевський.

"Якщо визначати кращого партнера, з ким доводилося грати, то це Олександр Алієв. От Шевченко я дуже люблю, це легенда, але як футболістові, мені було комфортніше грати з Сашком.

Гладкий? По-перше, цей чоловік грав в Шахтарі і переходити в київське Динамо, брати 7-ий номер, під яким грав Шевченко... Ну, як мінімум, потрібно забити хоча б один гол за півроку. У мій час грали зовсім інші футболісти. Навіть смішно порівнювати", - сказав Артем в інтерв'ю Football Hub.

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай.ua, Олександра Гладкого перевели в дубль через відмову переїхати в Росію.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще