Учора в передачі Від пацанки до панянки зіграла роль дівчина на ім'я Вікторія Барса, при цьому була поширена інформація, що вона є учасником ультрас-руху Волині.

Одразу після цього ультрас луцького клубу в одній із соцмереж опублікували офіційну заяву, що вони вперше чують про цю дівчину.

"Ми заявляємо, що ця особа немає жодного відношення до фанатського руху Волині, а інформація, яка лунала з її вуст - не є правдою! Кадри, які були показані по телебаченню, були знятті на кузьмічівському секторі, в кадр були вставленні фрагменти з матчу за участю ультрас!!! Ми засуджуємо пропаганду алкоголю і поведінки, яка була продемонстрована у цьому шоу, і вважаємо неприпустимим у країні, яка перебуває у стані війни, показувати такого роду розваги!!!! Українська нація повинна будуватися за зовсім іншими принципами, аніж було продемонстровано у проекті!", - йдеться в повідомленні ультрас.

У коментарях до цієї заяви дописувачі не добирали слів. Звичайно, ця псевдо вболівальниця користувалася своїми мотивами, але грала, як-то кажуть, з вогнем, що може мати негативні наслідки.

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що Мілевський не вважає Роналду геєм.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще