Цими вихідними відновлюється чемпіонат України з футболу. Стали відомі арбітри, які обслуговуватимуть матчі 19-го туру.

На центрального поєдинку туру між третьою командою Прем'єр-ліги Зорею і Динамо, яке наразі перебуває на другій сходинці, працюватиме арбітр Костянтин Труханов з Харкова. Матч відбудеться в Запоріжжі на Славутич-Арені. Початок - о 14:00.

Інші матчі суботи, 25 лютого, обслуговуватимуть такі судді: Олімпік - Сталь - Ярослав Козик з Мукачевого (Арена-Львів, 14:00), Олександрія - Волинь - Микола Кривоносов з Києва (КСК Ніка, 17:00).

На недільні зустрічі призначені наступні рефері: Зірка - Дніпро - Ігор Пасхал з Херсону (стадіон Зірка, 14:00), Чорноморець - Карпати - Анатолій Абдула з Харкова (стадіон Чорноморець, 14:00), Шахтар - Ворскла - Дмитро Кутаков з Броварів (стадіон не визначений, 17:00).

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що визначились усі транслятори Прем'єр-ліги.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще