Сербський півзахисник Зорі Желько Любенович розповів про прийдешній поєдинок 19-го туру з Динамо, зазначивши, що, дуже скучив за футболом.

"Після такої великої перерви, яка тривала два з половиною місяці всі бажають якомога швидше розпочати чемпіонат. На мою думку, це добре, що перша гра саме з Динамо. Думаю, це буде видовищний матч.

Якщо дивитися на таблицю, можна сказати, що це битва за друге місце. Але я вважаю, що перш за все потрібно зіграти вдало, й цей результат допоможе нам наприкінці чемпіонату посісти щонайменше третю сходинку і знову вийти до групового етапу Ліги Європи. Альо в цій футбольній боротьбі не менш важливо пам'ятати, що є команди позаду нас, і важливо не дати себе обійти. Маю на увазі Олімпік, Олександрію..

Ігри з такими суперниками, як Динамо та Шахтар, демонструють, наскільки команда готова до Ліги Європи. У подібних матчах дуже добре проявляються сильні та слабкі місця команд", - сказав екс-гравець Таврії.

Раніше інформаційний портал Знай.ua, що Шахтар несправедливо вибув з Ліги Європи.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще