Керманич збірної України Андрій Шевченко протягом місяця буде спостерігати за кандидатами в збірну, щоб до матчу з хорватами підійти оптимальному складі.

"Для мене важливо подивитися ігри, хочемо побачити готовність наших футболістів. Ключовою для нас стає позиція лівого захисника, тому що Соболь пропускає гру. Будемо дивитися нових кандидатів або, можливо, ми зможемо перебудуватися, попросимо, когось зіграти на цій позиції.

Також важливо, щоб гравці, які грають за кордоном - Коноплянка, Зінченко, Кравець - отримували достатньо ігрової практики і були готові до гри. У мене з ними постійний зв'язок.

Цей місяць буде дуже інформативним. Будемо дивитися матчі і на стан футболістів. З викликом до збірної буду тягнути до кінця, щоб визначитися на 100% з тими, на кого зможу розраховувати", - сказав Шевченко в ефірі програми Профутбол на каналі 2+2.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що, за словами Паулу Фонсеки, у матчі з Ворсклою було хороше суддівство.