Через недавній конфлікт і порушення статутних норм ФФУ призупинила фінансування Федерації футболу Волині, повідомляє Sport Arena. У січні у ФФВ з'явилися чималі проблеми: спочатку лучан звинуватили в порушенні статутних норм і несправедливому розподілі фінансів, а пізніше і зовсім призупинили членство ФФВ в лавах національної федерації.

Тепер ситуація навколо конфлікту ФФУ і ФФВ загострилася ще більше. За деякими даними, ФФУ практично припинила фінансування Волинської федерації. Це сталося після рішення виконкому про тимчасове виключення ФФВ з колективних членів ФФУ.

Таким чином, ФФУ не перераховує гроші на статутну діяльність лучан, а також чекає від них виправлення ситуації з неправомірним скликанням позачергової Конференції та пояснень про несправедливе фінансування районних федерацій.

Після оприлюднення інформації про можливі зловживання у Волинській федерації, в Луцьку минулого тижня зібрався виконком ФФВ. Його учасники рекомендували виключити з виконкому ФФУ Олександра Жуматия, який озвучив проблему перед керівництвом федерації, а також звернулися до керівництва ФФУ з проханням змінити рішення про виключення ФФВ з лав ФФУ.

Відсутність фінансування частини районних федерацій керівник ФФВ Віталій Кварцяний пояснив тим, що частина коштів пішла на виплату штрафів і пені за несвоєчасну виплату зарплати співробітників ФФВ.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

За наявною інформацією, в найближчі дні представники ФФВ особисто з Кварцяним прибудуть до Києва, щоб вирішити конфлікт з ФФУ.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що Кварцяного звинуватили у крадіжці грошей.