Контрольний матч між Металургом із Запоріжжя, що представляє другу лігу, і першоліговим Авангардом із Краматорська не був завершений, оскільки за рахунку 0:4 краматорські футболісти вирішили залишити поле. Цей вчинок директор Авангарду Андрій Безсонний пояснив певними побоюваннями в плані дотримання правил чесної гри.

У свою чергу президент запорізького Металурга Андрій Богатченко з обуренням сприйняв інформацію в ЗМІ і розповів, як він і його клуб сприйняли ситуацію.

- Всі ці ігри, розмови спочатку сприймав з гумором і не дуже в них вникав. Ми консультувалися з фахівцями, з певними людьми, і вони не на пальцях, а на фактах пояснювали мені, що ми з таким не стикаємося. Перед грою з Авангардом до нас зателефонував і сказав Кочетов звернути увагу. Я здивувався: що значить – звернути увагу? Може, нам не варто взагалі проводити цю гру, не виходити на поле? Він: ні, грайте, але зверніть увагу. Всю ніч не спав, думав. І запитую себе і вас: взагалі, на якій підставі хтось приймає ставки на ці ігри? Давайте розбиратися суто економічно. Я як власник клубу плачу зарплати, за поля, за виїзди. Створюю певний продукт. Потім хтось без мого відома бере і заробляє на моєї команди гроші. Чому і на якій підставі?

Ось ці контори, які приймають ставки, вони взагалі мають якісь договору з ФФУ, ПФЛ? Чому вони якісь ставки роблять, а коли програють – мені ж і ставлять претензії? Ви вважаєте, що це справедливо? Цивілізований бізнес був би якщо ставочники не говорили про неймовірні втрати, десятки тисяч доларів літають, а уклали легальні договору з ФФУ, ПФЛ і нами, клубами. Якщо б це було легально – я за цим стежив, питав би зі своїх футболістів. Ми могли б якось це контролювати. А так – звідки мені знати, що там відбувається? - цитує президента запорожців Sport Arena.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, на турнірі пам'яті Закарлюки матч завершився масовою бійкою.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще