Форвард дніпропетровського "Дніпра" Роман Зозуля в черговий раз організував допомогу для українським військовим. 25-річний футболіст розпочав благодійний флешмоб на підтримку Збройних сил.

Про це Зозуля повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Нападник запустив у мережі естафету. Він назвав її "Я допомагаю української армії". Кожен, хто приймає естафету, повинен перевести одну тисячу гривень на рахунок благодійного фонду "Народна армія".

Сам Зозуля передав естафету іншому своєму одноклубнику - чеському голкіперу "Дніпра" Яну Лаштувці.

"Подивимося, що з цього вийде. Передаю Яну", - написав Роман.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читайте також: Футболку Ярмоленка продали на аукціоні за 3 тисячі доларів

Нагадаємо, це вже не перша ініціатива Зозулі з допомоги українським військовим. Раніше форвард зібрав вантажівку гуманітарної допомоги для бійців АТО.

Також він допоміг відремонтувати госпіталь. В ньому лікувались поранені українські військові. Зозуля повністю відновив там душові кабіни. Футболіст у подальшому планує ремонт у казармах високомобільних десантних військ.