Віце-президент Федерації футболу Криму Олег Комуняр на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що Сергія Шевченка і В'ячеслава Бєляєва відрахували з тренерських курсів при ФФУ за підтримку анексії Росією Криму.

"Центр ліцензування Федерації футболу України розглянув звернення Федерації футболу АР Крим про навчання Шевченка Сергія Яковича за програмою PRO-диплом УЄФА, який в даний момент є головним тренером сімферопольського футбольного клубу ТСК, яка проводить свої матчі на тимчасово окупованій території АР Крим, а також дозволяв собі риторику не визнання територіальної цілісності України, який має паспорт громадянина РФ.

За результатами розглянутого звернення Сергій Шевченко був відрахований з програми навчання. Відрахований був і В'ячеслав Бєляєв – прихильник "руського міру". Для якого "Крим – Росія" (сам він ходив на "референдум" і не приховує цього), в Україні – хунта, а "прокурор" Криму Поклонська – каже тільки правду.

Аби не допустити такі непорозуміння в подальшому, федерації з регіонів АР Крим і зони проведення АТО будуть надавати гарантії по кожному кандидату", – написав Комуняр.

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай.ua, спочив легендарний нападник Реала і володар Золотого м'яча.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще