Так звана збірна Криму з футболу розгромно поступилася з рахунком 0:4 в першому в своїй історії контрольному матчі. Суперником стала Кримтеплиця - лідер чемпіонату Прем'єр-ліги КФС.

У цьому спарингу наставник збірної Валерій Петров задіяв усіх, хто був на зборі футболістів, за винятком травмованих Ігоря Мельника, Євгена Одинцова і Матвія Гуйганова. Також за сімейними обставинами був відсутній і не зміг взяти участь в грі Андрій Зборовський.

Склад Збірної Криму: Науменко, Погорельцев, Монахов, Давидчук, Опарін, Приходний, Абляметов, Боргун, Дзандзава, Мельник, Османов. На заміну виходили: Маслоїд, Тимченко, Базилевич, Микуляк, Рамазанов, Коржинський, Максимов.

Примітно, що за так звану кримську збірну виступає досвідчений захисник Антон Монахов, відомий за виступами в Україні за запорізький Металург і Таврію.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що екс-тренер Динамо вважає, що Хачеріді розбазарює свій талант.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще