У матчі 21-го туру української Прем'єр-ліги Зірка сенсаційно перемогла Динамо.

У першому таймі було два епізоди, варті уваги: спочатку арбітр не побачив фол голкіпера киян Артура Рудька проти нападника Едерінсола Есеоли. Це був би небезпечний штрафний. Як показав момент з голом, з розіграшем стандартів у кропивницької команди все в порядку: новачок Динамо Тамаш Кадар збив Есеолу біля свого штрафного майданчика, і Андрій Бацула зі штрафного відправив м'яч у сітку воріт.

Після перерви у Динамо з'явився другий нападник Роман Яремчук, і тиск на ворота господарів зріс. Віталій Буяльський мав хороший шанс відзначитися, але після його удару м'яч потрапив у поперечину. Проте Зірка збільшила перевагу: Микола Морозюк порушив правила проти Есеола майже на лінії своєї штрафної, і Павло Полегенько ударом під поперечину забив другий м'яч - допоміг і невеликий рикошет від голови Артема Бесєдіна.

Зірка - Динамо - 2:0

Голи: Бацула, 34 (1:0), Полегенько, 71 (2:0)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зірка: Паст, Фатєєв, Перейра, Борха, Полегенько, Жуков (Щедрий, 84), Лупашко, Бацула, Чичиков, Сітало, Есеола (Билоног, 82)

Динамо: Рудько, Морозюк, Пантіч, Віда, Кадар, Рибалка (Сидорчук, 72), Ярмоленко, Гармаш, Буяльський, Гонсалес (Яремчук, 46), Бесєдін

Попередження: Есеола (5), Білоног (90) - Рибалка (26), Кадар (33), Гармаш (60)

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що визначились усі команди, які увійшли в топ-6 на другий етап УПЛ.