Мадридський Реал здобув нелегку перемогу над Бетісом в рамках 27-го туру Примери.

Гості повели в рахунку на 25-й хвилині, завдяки автоголу Кейлора Наваса. Утім, наприкінці першого тайму Кріштіану Роналду зрівняв рахунок. У другому таймі суперники довго не могли вразити ворота один одного, та Реал виручив його козир - Серхіо Рамос. Захисник в черговий раз забив на останніх хвилинах матчу і врятував галактікос від втрати очок.

Реал Мадрид – Бетіс 2:1

Голи: 0:1 – 25, автогол Навас, 1:1 – 41 Роналду, 2:1 – 81 Рамос.

Реал: Навас, Начо, Марсело, Карвахаль, Рамос, Модрич, Кроос, Іско (Асенсіо, 79), Хамес (Васкес, 69), Роналду, Мората (Бензема, 71).

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Бетіс: Адан, Пеццелья, Тошка, Дурмісі, Манді (Рафа Наварро, 84), Пардо, Брашанац (Алегрія, 86), Себальос, Піччіні, Санабрія, Рубен Кастро (Петрос, 64).

Попередження: Піччині (30), Марсело (87).

Вилучення: Піччині (78).

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Барселона програла Депортіво.