Головний тренер лондонського Арсеналу вважає, що спортивні ЗМІ часто видають бажане за дійсне.

"Зараз неможливо жити в ізольованому світі. Будучи футболістом, навіть якщо ти не читаєш газет, люди будуть тобі говорити, що думають. Ти не можеш жити в світі, де на тебе ніщо не здатне вплинути.

Наприклад, я повторно подивився заключні 20 хвилин матчу ПСЖ проти Барселони. Цікаво спостерігати всі ці висновки, які роблять після цього матчу.

За 10 хвилин до закінчення матчу люди говорили, що ПСЖ грає абсолютно видатним чином. Через 10 хвилин ці ж люди кажуть, що ПСЖ був абсолютно жахливий. Людям промивають мізки, видаючи деякі речі за правильні.

Відсторонітся від цієї напруженої атмосфери і подивіться на речі об'єктивно. Іноді ви виявите правоту в словах людей. Іноді - немає. Я провів близько 2000 матчів - я теж дещо знаю про цю гру", - цитує Венгера Daily Mirror.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в півфіналі Кубка Англії Арсенал зіграє проти Манчестер Сіті.