У середу, 15 березня, на стадіоні Вісенте Кальдерон в Іспанії пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, у якому між собою зійдуться Атлетіко та Байєр.

Нагадаємо, що перша зустріч цих команд у Німеччині закінчилася впевненою перемогою іспанського клубу (4:2).

Атлетіко після вікторії над Байєром зіграв у чемпіонаті чотири матчі. Два поєдинки "матрацники" виграли, один зіграли внічию і один програли (Барселоні з рахунком 1:2). Однак перемагали підопічні Дієго Сімеоне саме в останніх двох зустрічах, тому настрій перед матчем Ліги чемпіонів у них повинен бути непоганим.

У Байєра ж все зовсім навпаки. Команда не може знайти свою гру і не виграє вже майже місяць. Остання перемога леверкузенців датована 17-м лютого, після чого у "фармацевтів" сталася серія з трьох поразок і однієї нічиї. У чемпіонаті Німеччини Байєр зараз йде в середині таблиці, відстаючи від зони ЛЧ на 11 очок. Тому в Леверкузені призначили нового головного тренера - Тайфун Коркут змінив на цій посаді Рогера Шмідта.

Матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Атлетіко - Байєр пропустять відразу кілька важливих гравців у обох клубів. Байєр не зможе розраховувати на Хенрікса (через перебір жовтих) і Чалханоглу (повноцінна дискваліфікація на чотири місяці), а також на ключового центрального захисника Джонатана Та (травма). Можливо, не зіграє в матчі з Атлетіко і ветеран леверкузенців Ларс Бендер.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У "матрацників" справи з цим йдуть ще гірше. Тут також два гравці відсторонені через перебір карток (Філіпе Луїс і Габі), двоє пропустять через травми (Тіагу і Фернандес), і участь ще двох знаходиться під великим питанням (Гамейро і Торрес).

Транслювати матч Атлетіко - Байєр для українського телеглядача буде телеканал Футбол 1. Старт поєдинку - о 21:45.

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між Атлетіко і Байєром авторитетні букмекери світу ставлять на перемогу іспанської команди.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в іншому матчі середи між Монако і Манчестер Сіті букмекерські організації не бачать явного фаворита.