Захисник Манчестер Юнайтед Маркос Рохо буде покараний за неспортивну поведінку у чвертьфінальному матчі Кубка Англії проти Челсі (0:1), повідомляє The Sun.

Аргентинський гравець в одному з епізодів поєдинку грубо порушив правила проти півзахисника лондонців Едена Азара, після чого наступив на плече вже лежачого суперника. Проте цей інцидент залишився поза увагою арбітрів. Невідомо, зумисно чи ні Рохо вдався до такого брудного фолу, але, як очікується, він буде дискваліфікований на п'ять матчів.

Раніше за подібне порушення на п'ять матчів був відсторонений від футболу захисник Борнмута Тайрон Мінгс, який наступив на голову нападаючому МЮ Златану Ібрагімовічу.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, під час матчу Кубка Англії Челсі - Манчестер Юнайтед також сталася палка словесна сутичка між тренерами команд Антоніо Конте й Жозе Моурінью.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще