Генеральний директор Карпат Юрій Дячук-Ставицький відповів президенту Олімпіка Владиславу Гельзіну на претензії щодо виплати компенсації за даремний візит львів'ян до Сум.

- Вибачте, але "Карпати" не живуть в хліву і не їдять, як свині! Наша команда отримує максимально-комфортні доїзд та умови, коли доводиться грати в інших містах. Через відсутність прямого залізничного сполучення, у Суми ми були змушені добиратися автобусом, повз сніжні заметілі та бездоріжжя. Свідомо приїхали туди заздалегідь, щоб провести тренування, але ж "Олімпік" пальцем об палець не вдарив, щоб підготувати навіть синтетичне поле. Команда тоді трішки побігала на крихітному майданчику.

Тепер щодо коштів, що були витрачені на перебування нашої команди в Сумах. Проживання та харчування в готелі "Шафран" протягом двох діб обійшлося клубу в трохи менше, аніж 80 тисяч гривень. Ще 20 тисяч гривень пішло на транспортне забезпечення, адже відстань між Львовом та Сумами становить близько 900 кілометрів. Я наголошу ще й на тому, що у складі делегації, окрім гравців, тренерів, медико-адміністративного персоналу, відповідно до норм Регламенту, перебували також прес-секретар, офіцер безпеки та співробітник по роботі із уболівальниками. Наша команда завжди вирушає на виїзд у бойовому складі, а в Суми поїхав і технічний директор, оскільки, ми стежили за погодою і готувалися до різноманітних розвитків ситуації.

Я нізащо не повірю у те, що на виїзні матчі донецький "Олімпік" вирушає лише у складі гравців і тренерів, що живуть вони у хостелі, а харчуються фаст-фудом. Але як же тоді зрозуміти слова президента "Олімпіка" про те, що поїздка в Суми обійшлася менше, аніж у 50 тисяч? Кожен клуб, який себе поважає, мало того, що старається забезпечити своїм футболістам найкращі умови, так ще й виконує норми Регламенту. Наприклад, про те, що матчі Ліги Парі-Матч повинні проходити на полях із системою підігріву, - наводить слова Дячука-Ставицького прес-служба львівського клубу.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що Олімпік вимагає від Карпат чеки за проїзд та проживання під час виїзду на матч 17-го туру УПЛ в Сумах.