У ніч на неділю, 7 травня, у центрі Одеси конфлікт між іноземцями закінчився масовою бійкою.

Про це розповів радник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк, передає УНІАН.

За його словами, інцидент стався на Грецькій площі, поруч з вулицею Дерибасівською. Компанія іноземців випивала. Під час застілля між ними зав'язалася бійка, яка продовжилася киданням стільців та перевертанням столів.

"У числі учасників громадяни Туреччини та етнічні турки. Конфліктуючих було менше 50 чоловік, а враження про таку кількість учасників склалося у очевидців з-за того, що місце події оточило велика кількість людей. Один гість отримав легкі тілесні ушкодження. Від госпіталізації він відмовився. Ще п'ятьох найактивніших учасників конфлікту доставили до Приморського відділку поліції для профілактичної бесіди", - сказав Форостяк.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", п'яна бійка на Закарпатті закінчилася смертю.