У суботу, 1 квітня, почнеться 23-й тур чемпіонату України з футболу - це стартовий ігровий день другої частини Прем'єр-ліги. Тур вкладеться в два дні і завершиться в неділю.

До Вашої уваги детальніша інформація з цього приводу.

Чорноморець - Олімпік

1 квітня. Арбітр: С. Березка. Одеса. Стадіон Чорноморець.

Початок - 17:00. Трансляція - 2+2.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Котирування від Game Bet: Перемога Чорноморця - 2.73, Нічия - 3.16, Перемога Олімпіка - 2.39.

У День сміху Одеса набуває особливого колориту. Думається, суперники спробують задовольнити вибагливі смаки місцевої публіки і подарувати справжнє свято футболу. Для донеччан важливою була нічия з Шахтарем (1:1). Не лише в плані того, що команда здобула один заліковий бал, який дозволив піднятися на четверту сходинку, а й тому, що це додає відчутної впевненності в своїх силах. З тими ж таки Карпатами в перенесеному матчі 17-го туру (0:0) Олімпік діяв більш гостро, з позиції сили. Одеситам повинні допомогти рідні стіни. Головне, аби суперникам не завадив газон.

Прогноз Знай.ua - 2:2

Ворскла - Волинь

1 квітня. Арбітр: І. Пасхал. Полтава. Стадіон Ворскла ім. О. Бутовського.

Початок - 17:00. Трансляція - Футбол 2.

Котирування від Game Bet: Перемога Ворскли - 1.37, Нічия - 4.22, Перемога Волині - 7.48.

У лучан наразі наймолодша команда вищого дивізіону. В останніх матчах в них мало хто вірив. Однак і з Шахтарем, і з Карпатами, і з Зорею Волинь виглядала досить пристойно, старалася не поступатися в боротьбі, а поступилася мінімально. У полтавців тривають перебудови. Тож хоч господарів і вважають фаворитами, але підопічні Віталія Кварцяного точно не віддадуть очки без бою.

Прогноз Знай.ua - 2:1

Дніпро - Зірка

1 квітня. Арбітр: М. Кривоносов. Дніпро. Дніпро-Арена.

Початок - 14:00. Трансляція - Уніан.

Котирування від Game Bet: Перемога Дніпра - 2.09, Нічия - 3.08, Перемога Зірки - 3.35.

У команди з Кропивницького напередодні виникли деякі кадрові проблеми. Проте тренерський штаб Зірки на чолі з Романом Монарьовим уже неодноразово доводив, що навіть за тиждень може змінити півскладу. Показали також кропивничани вміння успішно виступати на виїзді - чого лише варта перемога у Львові над Карпатами (3:2). Дніпру ж ще треба пройти певний шлях, як це зробив Чорноморець, аби молодь набралася достатнього досвіду і показувала стабільну гру і результати. Поки це не вдається.

Прогноз Знай.ua - 1:1

Зоря - Шахтар

Читайте в окремому матеріалі від Знай.ua.

Олександрія - Динамо

Читайте в окремому матеріалі від Знай.ua.

Карпати - Сталь

2 квітня. Арбітр: А. Абдула. Львів. Арена Львів.

Початок - 14:00. Трансляція - Уніан.

Котирування від Game Bet: Перемога Карпат - 2.41, Нічия - 3.27, Перемога Сталі - 2.64.

У господарів через перебір попереджень будуть відбувати дискваліфікацію одразу два гравці з основної обойми - опорний півзахисник Артем Філімонов і правий захисник Олег Зубейко. Обоє в попередньому матчі з Олімпіком були доволі помітними і допомогли своїй команді не пропустити. Питання, чи зможе їх замінити наставник Олег Дулуб. У Сталі все гаразд з кадровим потенціалом. Особливо виділявся останнім часом нападник Кваме Карікарі, який оформив хет-трик з Олександрією і був визнаний найкращим гравцем 22-го туру. Видно, керманич Леонід Кучук знайшов правильні слова, аби мотивувати виконавця. І глядачі нарешті побачили, на що він здатний. Якщо тренеру вдасться так само завести всю команду, суперникам Сталі буде непереливки.

Прогноз Знай.ua - 1:1

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що президент ФФУ підтримав ідею зміни формату Прем'єр-ліги.