У найближчі дні українців очікують сильні дощі та заморозки.

Про це повідомив прес-центр Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Ввечері 23 квітня, протягом доби 24 квітня у східній частині України сильні дощі. 23-25 квітня утримається холодна погода: вночі заморозки 0-5 градусів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у понеділок, 24 квітня, у Києві вдень температура складе 10-12 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до 1-3 градусів. У повітрі відчуватимуться заморозки - до 5 градусів. Вітер північно-західний зі швидкістю 5-10 метрів за секунду.

На заході країни температура повітря вдень коливатиметься від 10 до 12 градусів вище нуля. Вночі, за відчуттями, становитиме 8 градусів морозу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На сході України вдень буде трохи холодніше, температура повітря вдень досягне 8-10 градусів. У північних областях - 10-12 градусів тепла.

На півдні максимальна температура повітря вдень складе 13 градусів з позначкою "плюс".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", неділя принесе українцям похмуру і дощову погоду.