Ліцензію телеканалу 3S.tv (ТОВ "Телерадіокомпанія "Всесвітня інформаційна служба"), який припинив мовлення 1 березня цього року, анулювала 20 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України. Зроблено це було за заявою самого каналу.

За інформацією "Детектор медіа", ліцензію на супутникове мовлення телерадіокомпанія отримала у грудні 2014 року під запуск супутникового телеканалу Pravda Russian World Channel. Власником компанії був Павло Єлізаров, голова "Савік Шустер студії".

Телеведучий Савік Шустер став партнером Єлізарова у червні 2015 року і володів 50% телекомпанії Тоді ж ТОВ "ТРК “Всесвітня інформаційна служба” переоформило свою ліцензію в Нацраді, змінивши назву запланованого до старту каналу Pravda Russian World Channel на 3S.tv.

Наприкінці лютого, перед тим, як припинити мовлення, Єлізаров подякував усім за підтримку і заявив, що таких людей критично мало.

"Напевно, ми обігнали час. Суспільство і бізнес поки не відчувають потреби в незалежних ЗМІ, вони готові споживати заготовочки олігархічних каналів. Вільна журналістика, як чиста вода для організму, вкрай необхідна державі, що формується", – цитує РБК слова гендиректора телеканалу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", рік тому Савіку Шустеру заборонили працювати в Україні.