Перша ракетка України Еліна Світоліна бере місячну паузу для підготовки до ґрунтового сезону, повідомляється на офіційному сайті спортсменки.

Еліна зараз відпочиває в Парижі, Франція. Спортсменка ділиться фотографіями в своїх соціальних мережах.

Світоліна вийде на тенісний корт в передостанній уїкенд квітня, щоб допомогти українській збірній в протистоянні з командою Німеччини завоювати путівку в Першу Світову групу Кубка Федерації. Цей поєдинок відбудеться на закритому ґрунтовому корті в Штутгарті.

Далі Еліна Світоліна виступить на турнірі WTA International в Стамбулі, потім WTA Premier Mandatory в Мадриді та WTA Premier 5 в Римі, після чого зіграє на другому в сезоні турнірі Великого Шолома – Roland Garros в Парижі.

В цьому році Еліна Світоліна вже зіграла сім турнірів WTA з яких два (в Тайбеї і Дубаї) виграла. На рахунку Еліни 20 перемог в 25 матчах і на даний момент вона посідає десяту сходинку в рейтингу WTA.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Світоліна покинула топ-10 оновленого рейтингу WTA.