Том Харді переслідував крадія через сади і по всьому будівельному майданчику перш, ніж гордо заявити: "Я зловив ****", повідомляє видання The Sun.

39-річний актор побачив в Лондоні, як двоє молодих людей розбили викрадений мопед. Обидва крадії отримали травми. Одного зловили відразу, а другий спробував втекти.

У цей момент "в гру включився" Харді і кинувся в погоню. За словами видання, погоня відбувалась, як в кіно: актору довелось на своєму шляху долати різні перешкоди. Врешті, йому вдалося затримати і обшукати злочинця. Після цього в справу втрутилась поліція.

Зазначається, що про те, як Том Харді переслідував злочинця, розповіли свідки, а от прес-секретар актора відмовилась від будь-яких коментарів цього приводу.

Британський актор відомий нашим глядачам за фільмами "Темний лицар: Відродження легенди", "Божевільний Макс: Дорога люті", серіалів "Гострі козирки" і "Табу".

Як повідомляв сайт Знай.ua, Том Харді став ведучим дитячого шоу Bedtime Story у День святого Валентина та записав святкове привітання у компанії собаки.